Međunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan

MEĐUNARODNI DAN PJEŠAČENJA

 

Promocijom Marjanskog bontona i poučne priče za djecu "Idemo na Marjan", u kojoj pratimo dvije gradske ptice Franu i Tomu kako upoznaju Marjan, obilježili smo Međunarodni dan pješačenja u Park-šumi Marjan.

 

U poučnim šetnjama sudjelovali su učenici prvih razreda eko-škola Grada Splita, te učili o pravilima ponašanja u zaštićenom području i bogatstvima Marjana.

Slikovnica je nastala prema programu poučnih šetnji za predškolce i osnovnoškolce "Marjanski bonton", a u suradnji s tvtkom "dm" putem Inicijative "jer sve smo to MI".

 

Hvala svima na sudjelovanju.

Međunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slikaMeđunarodni dan pješačenja -Idemo na Marjan slika
BIOLOŠKA ZAŠTITA I ODRŽAVANJE

Stručna služba obavlja poslove koji se odnose na biološku zaštitu, održavanje i očuvanje Park-šume.

EDUKACIJA I PROMOCIJA

Djelatnosti kojima se bavi ova služba uključuju rad na poučavanju o zaštićenm prirodnim vrijednostima Park-šume. 

PROTUPOŽARNA ZAŠTITA I NADZOR

U djelokrugu ove službe  obavljaju se stručni poslovi zaštite od požara, zaštite na radu i nadzora Park-šume.