Susret osmaša 1984./1985.Javna ustanova za upravljanje Park-šumom Marjan poziva sve osmaše koji su prije trideset godina završili osnovnu školu u Gradu Splitu, ali i okolnim školama, da se pridruže proslavi 30-obljetnice koja će se održati na Marjanu na platou ispred Zoološkog vrta 4. listopada 2015. godine.
Proslava je organizirana za učenike koji su rođeni 1970. ili 1971. godine. Proslavi su dobrodošli profesori, ravnatelji i svi oni kojima su te godine ostale u dobrom sjećanju!

Uz glazbu tih godina u izvedbi grupe Providenca, uz DJ-a i prigodnu ugostiteljsku ponudu htjeli bi obnoviti sjećanje na osamdesete godine, na mlade i „lude“ dane.

" Javna ustanova, kao organizator, a uz pomoć sponzora, osigurala je onoj školi čijih osmaša bude najviše, računalo koje ćemo naknadno uručiti sadašnjem ravnatelju. Još jednom pozivam sve da se okupe u što većem broju!" – poručuje Robert Koharević, ravnatelj JU Park-šuma Marjan.


Okupljanje je na Prvoj marjanskoj vidilici u nedjelju, u 10:00 sati kada će prisutni zajedno krenuti prema platou Zoo vrta gdje će se održavati prigodni program.
 

Susret osmaša 1984./1985. slika
BIOLOŠKA ZAŠTITA I ODRŽAVANJE

Stručna služba obavlja poslove koji se odnose na biološku zaštitu, održavanje i očuvanje Park-šume.

EDUKACIJA I PROMOCIJA

Djelatnosti kojima se bavi ova služba uključuju rad na poučavanju o zaštićenm prirodnim vrijednostima Park-šume. 

PROTUPOŽARNA ZAŠTITA I NADZOR

U djelokrugu ove službe  obavljaju se stručni poslovi zaštite od požara, zaštite na radu i nadzora Park-šume.